Nieuwe singles

Zomerse Beren 2017: Het nummer van deze zomer volgens jou!

Nieuwe singles

Zomerse Beren 2017: Het nummer van deze zomer volgens jou!

Iedere zomer opnieuw worden hordes nummers gebombardeerd tot zomerhit, zodat je op den duur door de bomen het bos niet meer ziet. Om dit allemaal nog erger te maken gaan we bij Dansende Beren ook op zoek naar onze eigen zomerhit, naar het nummer dat al de hele zomer bij jou op repeat staat, dat steeds in je hoofd blijft hangen en dat steevast op elke barbecue gespeeld moet worden. Bij Dansende Beren willen we het wel eens op een andere manier aanpakken, zo zijn we nu eenmaal.

Geen Despacito of Calvin Harris bij ons, wij gaan op zoek naar nummers die u met uw pretentieuze muzieksmaak ook kan waarderen. Een nummer voor de zomer moet er zijn, maar waarom moeten die altijd zo cliché zonnig zijn? Daarom gaan wij op zoek naar het nummer van de zomer. De enige voorwaarde die de song moet hebben: het mag absoluut geen typische zomerhit zijn. Als het kans maakt op de Radio 2 zomerhit, kies je dus best een ander nummer. En het moet uitgebracht zijn in 2017. Met andere woorden, wij gaan op zoek naar de atypische zomerhit van 2017.

Hieronder hebben we al vijftig suggesties gedaan, zodat je al een lijst hebt om uit te kiezen. Maximaal vijf antwoorden per persoon, dus wees zuinig met wat je kiest! Binnen enkele weken laten we dan ook weten, wat de top 10 is geworden.

This poll is no longer accepting votes

Wat is volgens jou het nummer van de zomer van 2017
×
3616 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Uitgelicht

Dansende Beren Zomerhit 2019

De teerling is geworpen, de stemmen zijn geteld: de Dansende Beren zomerhit is bekend. Met honderden stemmen kunnen we zeggen dat de…
Uitgelicht

Zomerse beren 2018: Het nummer van deze zomer volgens jou!

Iedere zomer opnieuw worden hordes nummers gebombardeerd tot zomerhit, zodat je op den duur door de bomen het bos niet meer ziet….

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.