Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomas Azier – “Echoes (S t r a y)”

Thomas Azier komt uit Nederland, maar verhuist regelmatig om aan nieuwe platen te werken. Zijn debuutplaat Hylas ontstond zo bijvoorbeeld grotendeels in Berlijn, terwijl zijn meest recente plaat Rouge in Parijs ontstond. Een leuk weetje is bovendien dat Azier al met Stromae samenwerkte voor diens plaat Racine Carrée en ook al als zijn voorprogramma mocht fungeren. Zijn nieuwste single “Echoes (S t r a y)” klinkt eigenlijk als een mix van de sound van Hylas en die van Rouge en zal op de nieuwe ep S t r a y te vinden zijn.

“Echoes (S t r a y)” klinkt als het beste van zijn twee eerste platen samengevoegd in één nummer. Het nummer klinkt tegelijk heel toegankelijk, maar heeft ook iets abstract in zijn sound wat “Echoes (S t r a y)” echt tot iets speciaals maakt. Thomas Azier is ook een specialist in het schrijven van catchy refreinen want ook op zijn nieuwste single blijft het refrein moeiteloos hangen in je hoofd. De creativiteit van Thomas Azier lijkt nog niet uitgeput want hij weet ons opnieuw te verassen met nieuwe geluiden en we zijn al zeer benieuwd hoe die nieuwe ep uiteindelijk gaat klinken.

Facebook

 

1679 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single tje - "echoes"

Klein, maar fijn; het zou de perfecte samenvatting van een band met de naam tje kunnen zijn, maar niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomas Azier - "Hold On Tight"

Amper een jaar geleden stond Thomas Azier nog in de Botanique om zijn ep Raven On The First Floor voor te stellen. Inmiddels…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kakkmaddafakka - "Echoes"

Wat er in Bergen (Noorwegen) in het kraantjeswater zit? Als we ons op de zes mannen van Kakkmaddafakka moeten baseren, blijkt het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.