Nieuwe singles

Nieuwe single Pavlove – “Keira”

Nieuwe singles

Nieuwe single Pavlove – “Keira”

Een dag als vandaag mag als eens een zwoele soundtrack krijgen. Deze wordt verzorgd door het Gentse Pavlove met hun nieuwste single “Keira”. Het is alweer van eind 2017 dat we nog iets van de band hadden gehoord. Met hun vorige single “Give Me All You’ve Got” scheerden ze hoge toppen en werden ze zelfs opgenomen in de playlist van Radio 1. Maar ook voor deze zomer ziet het er zonnig uit voor Pavlove, zo spelen ze onder andere een thuismatch op Boomtown.

“Keira” is net als hun voorgaande singles een fijn staaltje psychedelische indiepop dat iedereen wel kan smaken. Daarbovenop krijgen we een heel melancholische sound te horen die ons al snel doet terug denken aan de jaren 60. Zangeres Reina Rasti wordt deze keer niet vergezeld door haar broer Fabian. Ze trekt het nummer alleen met haar vocalen en ze doet dat met sier. Met “Keira” laat Pavlove alvast zien dat ze veel in hun mars hebben en we zijn alvast benieuwd naar wat ze nog meer in petto hebben.

Op 21 juli 2018 speelt Pavlove op Boomtown te Gent, op 27 juli kan je ze aan het werk zien in Leuven op Bar-A-Muze een evenement waar wij de programmatie voor verzorgden, meer info hier. Andere tourdate op de Facebook van Pavlove.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Forester - "Smile"

Afkomstig uit het West-Vlaamse Avelgem verscheen Forester voor het eerst op onze radar door de Sound Track voorronde in Muziekclub 4AD. Forester…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mildred Maude - "Trevena"

In de Britse band Mildred Maude nemen Matt Ashdown (gitaar), Lee Wade (bas) en Louie Newlands (drum) de tijd om hun instrumentale…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabian Rasti - "Brazil"

Vandaag debuteert Fabian Rasti, je misschien wel bekend als zanger en gitarist van de Gentse band Pavlove, met de single “Brazil”. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.