Nieuwe singles

Nieuwe single Pavlove – “Keira”

Een dag als vandaag mag als eens een zwoele soundtrack krijgen. Deze wordt verzorgd door het Gentse Pavlove met hun nieuwste single “Keira”. Het is alweer van eind 2017 dat we nog iets van de band hadden gehoord. Met hun vorige single “Give Me All You’ve Got” scheerden ze hoge toppen en werden ze zelfs opgenomen in de playlist van Radio 1. Maar ook voor deze zomer ziet het er zonnig uit voor Pavlove, zo spelen ze onder andere een thuismatch op Boomtown.

“Keira” is net als hun voorgaande singles een fijn staaltje psychedelische indiepop dat iedereen wel kan smaken. Daarbovenop krijgen we een heel melancholische sound te horen die ons al snel doet terug denken aan de jaren 60. Zangeres Reina Rasti wordt deze keer niet vergezeld door haar broer Fabian. Ze trekt het nummer alleen met haar vocalen en ze doet dat met sier. Met “Keira” laat Pavlove alvast zien dat ze veel in hun mars hebben en we zijn alvast benieuwd naar wat ze nog meer in petto hebben.

Op 21 juli 2018 speelt Pavlove op Boomtown te Gent, op 27 juli kan je ze aan het werk zien in Leuven op Bar-A-Muze een evenement waar wij de programmatie voor verzorgden, meer info hier. Andere tourdate op de Facebook van Pavlove.

Facebook / Instagram

29 juni 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief