Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single boy pablo – “Sick Feeling”

Een Noorse band met als frontman Nicolas Pablo Muñoz, dan kan het enkel en alleen over boy pablo gaan. Vorig jaar brak de band eigenlijk per ongeluk door, met dank aan YouTube. Hoe dat kwam? Door het algoritme van YouTube kwam de clip van “Everytime” telkens weer bij de voorgestelde filmpjes terecht. Hierdoor werd de clip in geen tijd door miljoenen mensen bekeken en dat zorgde mede voor de doorbraak van de band. Daarna volgde de 6-delige debuut EP Roy Pablo.

Ook in 2018 heeft de band nog niet stilgezeten. We kregen even terug al een eerste nieuwe single “Losing You” en nu is er dus “Sick Feeling”. Het is opnieuw een erg dromerig indie-nummer geworden dat perfect aansluit bij het vorige materiaal. Heerlijke indie pop om gezellig bij weg te dromen terwijl je deze zomer ergens op het strand zit. Doe daar nog een drankje bij en het plaatje is helemaal compleet. Wij kunnen alvast niet wachten op de eerste langspeelplaat van de jonge en beloftevolle band.

Website / Twitter / Instagram

29 juni 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief