Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz – “Hollywood” Feat. Snoop Dogg & Jamie Principle

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz – “Hollywood” Feat. Snoop Dogg & Jamie Principle

Het begint een gewoonte te worden op donderdag, nieuwe muziek van Gorillaz. Nadat we vorige week “Fire Flies” kregen geserveerd, gaan we dit keer naar “Hollywood”. Het is de vijfde song die we te horen krijgen uit de nieuwe plaat The Now Now dat volgende week vrijdag verschijnt. Eerder hoorden we al “Humility”, “Lake Zurich”en “Sorcererz”. De nieuwe plaat komt Gorillaz meteen voorstellen op Rock Werchter; dat het een funk feestje zal worden, is een understatement.

“Hollywood” is de nieuwste single en het is één van de enigste nummers op het nieuwe album dat featurings heeft. Snoop Dogg en Jamie Principle horen we hier zingen op dit nummer. Een zeer sensuele beat en natuurlijk de zweverige vocals van Albarn vervolledigen het geheel. Door deze features is het wel één van de minste singles die we al kregen uit The Now Now, het is dus een beetje in hetzelfde bedje ziek als Humanz, al heeft het wel een zeer fijne productie. Een samenwerking met Snoop Dogg zorgt dan ook voor het perfecte vuurwerk bij Gorillaz, zo bleek al op Plastic Beach. Nu we al de helft van het album hebben gehoord, kunnen we met zekerheid zeggen dat The Now Now zeker niet slecht zal worden. Volgende week weten we meer.

3485 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Silent Running" (feat. Adeleye Omotayo)

Van alle projecten waar Damon Albarn een vinger in de pap heeft, staat Blur tegenwoordig terug het meest in de spotlights. De…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Skinny Ape"

Damon Albarn staat vandaag de dag nog maar eens in het middelpunt van de aandacht, maar niet met Gorillaz. De Britse duizendpoot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.