Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Bony King of Nowhere – “Every Road”

Drie jaar na Wild Flowers kunnen we weer nieuw materiaal horen van The Bony King of Nowhere. Bram Vanparys heeft de laatste tijd gewerkt aan zijn nieuw album Silent Days dat binnenkort zal verschijnen via Unday Records. Voor de nieuwe plaat keert hij terug naar zijn gekende artiestennaam (zijn vorige plaat bracht hij uit als Bony King), maar het geluid dat we horen op zijn nieuwe single “Every Road” is allesbehalve een terugblik naar zijn oudere muziek.

In plaats van de verstilde folk die we op zijn vorig werk konden horen, klinkt “Every Road” anders. De arrangementen zijn veel meer gelaagd en de productie is ontzettend verfijnd. De dromerige galm op de elektrische gitaren, Brams intrigerende stem en de kleurrijke ritmesectie tillen je op en nemen je mee naar een nummer dat zowel luchtig als substantieel is. Een mooi contrast met de minder luchtige thematiek, want “Every Road” is in zijn kern een break-up lied. Die nieuwe muzikale weg smaakt naar meer!

Facebook / Instagram

14 juni 2018

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief