Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière: Fat Trout Trailer Park – “Crimson Faced and Panting”

Belgische muziekprojecten zitten de laatste jaren in de lift en vallen wereldwijd op door hun hoge kwaliteit en creativiteit! Het nieuwste project heet Poney Club en verzamelt 10 Brusselse artiesten uit 10 verschillende genres (o.a. lo-fi hip hop, garage rock en new wave). Het resultaat is een mixtape die de Brusselse muziekscène samenvat en waarop Brusselse muzikale projecten een platform krijgen. De mixtape Poney Club zal weldra in de vorm van een cassette te koop zijn.

Vandaag premieren wij de eerste clip van het project en die hoort bij “Crimson Faced And Paiting”, de bijdrage van het muzikale project Fat Trout Trailer Park. Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar het is het nieuwe project van Wooly Mammoths die met “Water Slide” een bescheiden hit scoorde. Het instrumentale nummer is een echte trip waarin een vettige baslijn de hoofdrol speelt en dat wist de vermaarde filmmaker Levi Stroops indrukwekkend in kleurrijke beelden te vertalen. De clip en het nummer hebben het euforische van Tame Impala en zijn echte aanraders voor de fans van experimentele electro-rock.

Website

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fat Trout Trailer Park - “Gold”

In de kweekvijver van De Nieuwe Lichting gonst het van allerlei talent dat zich op muzikaal gebied als een vis in het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Syml - "Body"

Na een paar jaar als frontman van de indie rock band Barcelona, koos Brian Fennell voor een solocarrière. Onder de naam SYML…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière The Geraldines - "Fluff"

The Geraldines is een Mechelse band met een leuke en vooral zeer catchy klinkende naam. De band werd al drie keer geselecteerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.