Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Marcus Atom – “Son Of A Bad Man”

Marcus Atom doet waarschijnlijk bij u geen belletje rinkelen. Bij ons ook niet, tot voor het beluisteren van deze single. Toch heeft Marcus Atom al een straffe CV in de muziekwereld. Enkele voorbeelden? Hij zong mee op het recentste album van Gorillaz, Humanz, en hij werkte al samen met The Smashing Pumpkins en Matt Walker. Ook live werd hij hier en daar al mee op het podium gevraagd door bekende artiesten. Zo deelde hij al het podium met o.a. Pusha T, De La Soul en Vince Staples. Niet slecht voor een muzikant zonder eigen muziek, toch?

“Son Of A Bad Man” is dus de eerste worp van Marcus Atom als soloartiest. Ook dit blijkt een schot in de roos te zijn! Instrumentaal houdt hij het op een jazzy vibe, die perfect samenvloeit met de eenvoudige hiphop-beat die eronder staat. Simplistisch maar eens zo goed. De grootste kwaliteit van Marcus’ muziek blijken zijn warme vocalen te zijn. Combineer dat nog eens met hopeloze lyrics over zichzelf en Marcus heeft ons helemaal mee. Een combinatie van soul- en jazzelementen maken van “Son Of A Bad Man” een heerlijk R&B-nummer, dat elke liefhebber kan smaken. Laat deze parel niet opgaan in de massa van nieuwe muziek die uitkomt en beluister hem eens. Je zal niet teleurgesteld zijn.

Facebook

Related posts
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Cracker Island" (feat. Thundercat)

Damon Albarn speelde enkele maanden geleden een soloshow in Brussel en is ondertussen alweer volop aan het touren met Gorillaz, een van…
InstagramLiveRecensies

Werchter Boutique 2022: Feesten met de handrem op

Het moet ergens begin 2014 geweest zijn toen de organisatie van Rock Werchter in een storm terechtkwam. Stromae werd toen namelijk aangekondigd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.