Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Sounds – “Honestly”

De toekomst voor de broers Ewan en Callum Merrett ziet er heel rooskleurig uit. Hun band Bad Sounds doet het momenteel voortreffelijk en met een drukke festivalzomer in eigen land voor de boeg zullen ze nog heel wat zielen winnen met hun funky disco indierock. Nu werd ook nog eens bekend gemaakt dat hun met spanning verwacht album Get Better op 17 augustus verschijnt. Bij de aankondiging van de debuutplaat hoort natuurlijk ook een nieuw voorsmaakje en dat krijgen we in de vorm van het nieuw nummer “Honestly”.

“Honestly” is een nummer geworden met een aanstekelijke funky vibe die je meteen aan het dansen zet. De sound die Bad Sounds opnieuw creëert op “Honestly” verspreidt meteen een positieve sfeer en is immens catchy. Het refrein is misschien iets minder sterk dan op hun vorige single “Evil Powers“, maar deze keer zit het instrumentele hier iets beter in elkaar. De toon voor hun debuutplaat hebben ze met “Honestly” in ieder geval wel gezet en die is veelbelovend.

Facebook

Get Better

 1. Get Better Theme
 2. Wages
 3. Avalanche
 4. How Are You Gonna Lose?
 5. Couldn’t Give It Away
 6. Milk It (feat. Ardyn)
 7. Banger
 8. Eat Right (Get Better Theme, Pt. 2)
 9. Evil Powers
 10. Thomas Is a Killer
 11. Another Man
 12. Honestly
 13. No Luck

 

8 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief