Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan – “Arc-en-ciel”

Polo & Pan is het Parijse duo Paul Armand Delille en Alex Pan dat leuke electropop maakt met een hoek af. Vorig jaar releaseten ze de goed ontvangen debuutplaat Caravelle en speelden ze zich ook in het buitenland in de kijker. Deze maand spelen ze bijvoorbeeld een uitverkochte show in Los Angeles en werden ze door Elton John opgepikt in zijn Beats 1-radio programma ‘Rocket Hour’. Met een heel drukke festivalzomer voor de boeg, losten ze gisteren hun nieuwste “Arc-en-Ciel”.

“Arc-en-Ciel” heeft de typische Polo & Pan-sound waar ze gitaar en elektronische muziek op een interessante en elegante manier met elkaar weten te combineren. Het dansbare “Arc-en-ciel” wordt,  zoals op bijna alle nummers uit hun repertoire het geval is, voorzien van Franse teksten waardoor ze soms klinken als het Franstalige antwoord op M83. Wij kunnen in ieder geval niet genoeg krijgen van de nieuwste van Polo & Pan en dat zullen de fans van electropop zeker ook niet.

Polo & Pan spelen deze zomer onder andere op zondag 15 juli  in de Boombox op het Dour Festival.

Facebook

2 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Polo & Pan – “Arc-en-ciel””

  1. Tim schreef:

    “Coeur croisé” had de zomerhit van 2017 moeten worden. Helaas regeert de wansmaak op de Europese radiostations.
    “Specialer” dan Snow Patrol en die schreeuwerige Kate Bush-cloon Florence wordt het helaas niet meer. Zelfs de gemiddelde schlagerzanger is meer rock n roll 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter