Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Amongster – Brother

Na twee jaar stilte rond de Gentse band Amongster, zijn ze helemaal terug van weggeweest. In 2014 werd de band een laureaat van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en twee jaar later kwam hun debuut Trust Yourself To The Water uit. Fans van de band konden via hun Facebook pagina ontdekken dat Amongster opnieuw in de studio was gedoken voor een tweede album. Daar krijgen we vandaag een eerste voorsmaakje uit met de single “Brother”.

Wie de band kent, weet dat hun sound voornamelijk wordt getypeerd door het typische stemgeluid van zanger Thomas Oosterlynck. Ook bij “Brother” is dat opnieuw het geval. Het nummer wordt rustig opgebouwd maar een echt hoogtepunt wordt er niet bereikt. Of het een echte zomerse song is, daar hebben we zo onze twijfels over. Wat zeker is, is dat het perfect aansluit bij de muziek die we reeds kenden van de band.

Website / Facebook 

 

1 juni 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief