Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD – “Psychotic Kids”

Wij moeten u vast niet introduceren tot deze jongeman. YUNGBLUD is zowat dé hype van 2018, met “I Love You, Will You Marry Me” won hij zelfs een radiohitje. Wat hem zo interessant maakt, is de diversiteit in al zijn nummers. Het ene wordt geleid door een vettige baslijn, het andere bestaat dan weer uit zware synths. Toch hoor je meteen dat het YUNGBLUD is, mede door zijn herkenbare accent, maar ook zeker en vast door de vibe die de man in zijn muziek weet te steken. Een frisse mix van hiphop en gitaren, zo kan je zijn muziek het best omschrijven.

“Psychotic Kids” beschrijft het karakter van YUNGBLUD perfect: met hyperkinetische drums kunnen wij ons al perfect inbeelden hoe de jonge knaap zich helemaal laat gaan op podium (zoek maar eens een livevideo op, je zal ons wel snappen). Maar los daarvan is dit een uitstekende single. Het refrein is zo catchy dat het wel onmogelijk is om niet mee te zingen. De muziek van YUNGBLUD geeft soms de indruk wat snel gemaakt te zijn, maar er is toch iets aan de energie van de nummers dat ze ongelofelijk aangenaam maakt om naar te luisteren, en daar is “Psychotic Kids” geen uitzondering op. Het is een heus anthem waar vele tieners zich op los zullen laten gaan. Spot the hype at Pukkelpop 2018!

Facebook

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

YUNGBLUD - YUNGBLUD (★★½): Weinig peper in de soep

Twee woorden: Brit en energiek. Wie dit jaar op zaterdag rond etenstijd op de wei van Rock Werchter stond, kon deze twee…
LiveRecensies

Rock en Seine (Festivaldag 1 en 2): Een Par(ad)ijs voor rockers en rollers

In parkdomein Saint-Cloud viert men momenteel de muziek op festival Rock en Seine. De naam vertelt het je al: het festival vindt…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Demi Lovato - HOLY FVCK (★★★½): Afrekening met het verleden

Vele artiesten komen en gaan, maar Demi Lovato is er toch wel eentje waar je altijd van blijft horen. Net zoals collega’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.