Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD – “Psychotic Kids”

Wij moeten u vast niet introduceren tot deze jongeman. YUNGBLUD is zowat dé hype van 2018, met “I Love You, Will You Marry Me” won hij zelfs een radiohitje. Wat hem zo interessant maakt, is de diversiteit in al zijn nummers. Het ene wordt geleid door een vettige baslijn, het andere bestaat dan weer uit zware synths. Toch hoor je meteen dat het YUNGBLUD is, mede door zijn herkenbare accent, maar ook zeker en vast door de vibe die de man in zijn muziek weet te steken. Een frisse mix van hiphop en gitaren, zo kan je zijn muziek het best omschrijven.

“Psychotic Kids” beschrijft het karakter van YUNGBLUD perfect: met hyperkinetische drums kunnen wij ons al perfect inbeelden hoe de jonge knaap zich helemaal laat gaan op podium (zoek maar eens een livevideo op, je zal ons wel snappen). Maar los daarvan is dit een uitstekende single. Het refrein is zo catchy dat het wel onmogelijk is om niet mee te zingen. De muziek van YUNGBLUD geeft soms de indruk wat snel gemaakt te zijn, maar er is toch iets aan de energie van de nummers dat ze ongelofelijk aangenaam maakt om naar te luisteren, en daar is “Psychotic Kids” geen uitzondering op. Het is een heus anthem waar vele tieners zich op los zullen laten gaan. Spot the hype at Pukkelpop 2018!

Facebook

Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
LiveRecensies

YUNGBLUD @ Kavka Zappa: Cadeautje voor de trouwe fans

YUNGBLUD behoort tot de meest besproken en spraakmakende artiesten van het moment. Vorig weekend haalde hij de media nog toen hij op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne & YUNGBLUD - “I’m A Mess”

Poppunk. Je bent ervoor of ertegen, maar je kan er niet omheen dat het genre vandaag de dag terug gigantisch populair is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.