Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single OneRepublic ft. Logic – “Start Again”

Na Selena Gomez’ nieuwe single die vorige week werd uitgebracht, komen Logic en OneRepublic met “Start Again”. Waarom die twee niet eerder samenwerkten, is nu officieel een raadsel, want met OneRepublic’s trieste stemgeluiden en Logic’s klagerige, maar steengoede, rap sturen de artiesten een prachtig popnummer de muziekwereld in.

In “Start Again” zingt de anders zo vrolijke OneRepublic een serieus toontje lager, een toon die de lyrics van het nummer perfect versterkt. Het nummer reflecteert gevoelens van eenzaamheid en onderwaardering. Het trieste refrein wordt ondersteund met een bescheiden rapstuk van de band waarin zanger Ryan Tedder zijn onvrede met het hier en nu uit.

Ook Logic, die momenteel de ene hit na de andere scoort met zijn eigen werk en met stevige collabs als “Everyday”, rapt er weer op los. Op een simpele beat die gemixt is met een vrolijk pianostuk doet hij waar hij zo goed in is: op een heerlijke manier rappen over minder heerlijke dingen in het leven. En het is net zijn bijdrage die het nummer net dat tikkeltje extra geeft, waardoor het er eentje is om meteen in je playlist te slepen.

17 mei 2018

About Author

Lotte Coolen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief