Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OneRepublic ft. Logic – “Start Again”

Na Selena Gomez’ nieuwe single die vorige week werd uitgebracht, komen Logic en OneRepublic met “Start Again”. Waarom die twee niet eerder samenwerkten, is nu officieel een raadsel, want met OneRepublic’s trieste stemgeluiden en Logic’s klagerige, maar steengoede, rap sturen de artiesten een prachtig popnummer de muziekwereld in.

In “Start Again” zingt de anders zo vrolijke OneRepublic een serieus toontje lager, een toon die de lyrics van het nummer perfect versterkt. Het nummer reflecteert gevoelens van eenzaamheid en onderwaardering. Het trieste refrein wordt ondersteund met een bescheiden rapstuk van de band waarin zanger Ryan Tedder zijn onvrede met het hier en nu uit.

Ook Logic, die momenteel de ene hit na de andere scoort met zijn eigen werk en met stevige collabs als “Everyday”, rapt er weer op los. Op een simpele beat die gemixt is met een vrolijk pianostuk doet hij waar hij zo goed in is: op een heerlijke manier rappen over minder heerlijke dingen in het leven. En het is net zijn bijdrage die het nummer net dat tikkeltje extra geeft, waardoor het er eentje is om meteen in je playlist te slepen.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan - "Verrassing"

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.