Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall & White Fence – “Good Boy”

We waren even ongerust. Het was alweer van eind januari geleden dat we nog nieuwe muziek kregen van Ty Segall, een eeuwigheid in zijn termen. Maar daar komt nu dus verandering in. Ook White Fence (Tim Presley) kan er wat van, hij bracht vorige maand nog een DRINKS album uit met Cate Le Bon. Nu brengen de twee dus samen een plaat uit en dat wordt ook hun tweede. In 2012 verscheen hun eerste plaat Hair en sindsdien zijn beide artiesten erg gegroeid. Verrassend dus dat ze terug met nieuw werk komen, en het lijkt er op dat het 2012 all over again zal zijn.

Slechts twee minuten hebben Ty Segall & White Fence nodig om een heel divers nummer neer te zetten. Psychedelische invloeden, een beetje lo-fi (niet te overdreven) en ook de nodige garage (deuh) zijn aanwezig. Soms gaat het erg traag om daarna te versnellen en dat zorgt er voor dat “Good Boy” erg boeiend blijft om te blijven luisteren. Een glam rock gitaartje hier, een Americana sound daar en op het einde ook nog wat chaos. “Good Boy” brengt twee van de meest belangrijke heren van de Bay Area garage rock scene samen en zorgt er voor dat we kunnen uitkijken naar 20 juli. Dan verschijnt Joy het tweede album van dit duo.

Op 26 mei staat Ty Segall met zijn Freedom Band op het podium in Trix, tickets zijn daarvoor nog steeds beschikbaar.

3391 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall - "Saturday Pt. 2"

Het jaar dat Ty Segall niet met nieuwe muziek komt, zal het jaar zijn dat hij sterft, vermoeden we. Als hij niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall - "Hello, Hi"

Voor Ty Segall zijn doen was het afgelopen jaar een kalme periode. Eerder dit jaar verscheen een soundtrack bij een documentaire die eigenlijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall - "Story of the Century"

Ty Segall is een man die al meer dan twintig albums uitbracht, maar iets wat hij nog niet deed was een soundtrack…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.