FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Gratis zomerfestival Vama Veche maakt volledige line-up bekend

Het zesdaagse zomerfestival Vama Veche in het Brugse Astridpark is elk jaar een geslaagde mix van muziek, theater, animatie en lekker eten. Op zich al heel fijn, maar wat nog leuker is, is dat de inkom volledig gratis is! Je zal er van vrijdag 29 juni t.e.m. woensdag 4 juli kunnen genieten van een reeks beloftevolle Belgische acts in een gezellige setting. Het Entrepot heeft inmiddels de volledige line-up van het muzikaal luik bekend gemaakt.

De opvallendste naam is Sylvie Kreusch. Haar kenden we tot nu toe van Warhaus en als de frontvrouw van het voormalige Soldier’s Heart, maar we hebben al ondervonden dat ze ook solo alles in vuur en vlam weet te zetten. Het zal minstens zo dansbaar worden met revelaties als YellowStrapsFùgù Mango en Vaal.

Voor wie zich wil laten meeslepen, kan luisteren naar de illustere bands Rumours of BRNS. Of je kan jezelf volledig laten losgaan op stevige opkomende bands als Teen Creeps, King Dick, Fornet en het Brugse Sunflower.

We kunnen ons ook al voorstellen hoe het gezellige Astridpark de ideale setting zal zijn voor indie-acts als Lohaus, UMM, Yusuf en Jakomo terwijl ook de jazzliefhebbers aan hun trekken zullen komen met het geweldige SCHNTZLGeRoeZeMoes en wie weet ook met de experimentele elektronica van Lawrence Le Doux.

Kortom, Brugge is deze zomer de place-to-be voor een gratis staalkaart van de vele beloftevolle bands die ons land rijk is. Meer informatie over Vama Veche vind je op de site.

De volledige line-up:

Sylvie Kreusch – BRNS – FùGù Mango – YellowStraps – Rumours – SCHNTZL – King Dick – Lawrence Le Doux – Surma – Lohaus – Teen Creeps – Yusuf – GeRoeZeMoes – The Tubs – Vaal – Fornet – Sunflower – Low Hill – Jakobin – UMM – Vaginas, What Else? – Dagobert Dub – Poppel – Jakomo – Nagløed – Catbug – it.takes.two.jungle

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Teen Creeps: 'Over het algemeen wordt er minder geroepen'

Het Gentse Teen Creeps steekt de gitaarmuziek van de jaren negentig in een nieuw jasje en vulde met debuut Birthmarks menig jeugdhuis…
AlbumsRecensies

Teen Creeps – Forever (★★★★): Nog altijd jaren negentig, nog altijd goed

Het Gentse Teen Creeps deed er eventjes over om op gang te komen. Debuutrelease EP uit 2014 kwam in eigen beheer uit;…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.