FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Gratis zomerfestival Vama Veche maakt volledige line-up bekend

Het zesdaagse zomerfestival Vama Veche in het Brugse Astridpark is elk jaar een geslaagde mix van muziek, theater, animatie en lekker eten. Op zich al heel fijn, maar wat nog leuker is, is dat de inkom volledig gratis is! Je zal er van vrijdag 29 juni t.e.m. woensdag 4 juli kunnen genieten van een reeks beloftevolle Belgische acts in een gezellige setting. Het Entrepot heeft inmiddels de volledige line-up van het muzikaal luik bekend gemaakt.

De opvallendste naam is Sylvie Kreusch. Haar kenden we tot nu toe van Warhaus en als de frontvrouw van het voormalige Soldier’s Heart, maar we hebben al ondervonden dat ze ook solo alles in vuur en vlam weet te zetten. Het zal minstens zo dansbaar worden met revelaties als YellowStrapsFùgù Mango en Vaal.

Voor wie zich wil laten meeslepen, kan luisteren naar de illustere bands Rumours of BRNS. Of je kan jezelf volledig laten losgaan op stevige opkomende bands als Teen Creeps, King Dick, Fornet en het Brugse Sunflower.

We kunnen ons ook al voorstellen hoe het gezellige Astridpark de ideale setting zal zijn voor indie-acts als Lohaus, UMM, Yusuf en Jakomo terwijl ook de jazzliefhebbers aan hun trekken zullen komen met het geweldige SCHNTZLGeRoeZeMoes en wie weet ook met de experimentele elektronica van Lawrence Le Doux.

Kortom, Brugge is deze zomer de place-to-be voor een gratis staalkaart van de vele beloftevolle bands die ons land rijk is. Meer informatie over Vama Veche vind je op de site.

De volledige line-up:

Sylvie Kreusch – BRNS – FùGù Mango – YellowStraps – Rumours – SCHNTZL – King Dick – Lawrence Le Doux – Surma – Lohaus – Teen Creeps – Yusuf – GeRoeZeMoes – The Tubs – Vaal – Fornet – Sunflower – Low Hill – Jakobin – UMM – Vaginas, What Else? – Dagobert Dub – Poppel – Jakomo – Nagløed – Catbug – it.takes.two.jungle

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

JAKOMO - Lobby (★★★★): Aan de deur van de doorbraak

De Brusselse muziekscene staat al jaren in bloei en tijdens dat groeiproces groeien sommige artiesten uit tot echte wereldsterren, terwijl anderen dan…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons en meer naar Live /s Live 2023!

De affiche van Live /s Live krijgt vandaag een kleine upgrade. Op zaterdag 24 juni krijgen The War on Drugs, Balthazar en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.