FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Gratis zomerfestival Vama Veche maakt volledige line-up bekend

Het zesdaagse zomerfestival Vama Veche in het Brugse Astridpark is elk jaar een geslaagde mix van muziek, theater, animatie en lekker eten. Op zich al heel fijn, maar wat nog leuker is, is dat de inkom volledig gratis is! Je zal er van vrijdag 29 juni t.e.m. woensdag 4 juli kunnen genieten van een reeks beloftevolle Belgische acts in een gezellige setting. Het Entrepot heeft inmiddels de volledige line-up van het muzikaal luik bekend gemaakt.

De opvallendste naam is Sylvie Kreusch. Haar kenden we tot nu toe van Warhaus en als de frontvrouw van het voormalige Soldier’s Heart, maar we hebben al ondervonden dat ze ook solo alles in vuur en vlam weet te zetten. Het zal minstens zo dansbaar worden met revelaties als YellowStrapsFùgù Mango en Vaal.

Voor wie zich wil laten meeslepen, kan luisteren naar de illustere bands Rumours of BRNS. Of je kan jezelf volledig laten losgaan op stevige opkomende bands als Teen Creeps, King Dick, Fornet en het Brugse Sunflower.

We kunnen ons ook al voorstellen hoe het gezellige Astridpark de ideale setting zal zijn voor indie-acts als Lohaus, UMM, Yusuf en Jakomo terwijl ook de jazzliefhebbers aan hun trekken zullen komen met het geweldige SCHNTZLGeRoeZeMoes en wie weet ook met de experimentele elektronica van Lawrence Le Doux.

Kortom, Brugge is deze zomer de place-to-be voor een gratis staalkaart van de vele beloftevolle bands die ons land rijk is. Meer informatie over Vama Veche vind je op de site.

De volledige line-up:

Sylvie Kreusch – BRNS – FùGù Mango – YellowStraps – Rumours – SCHNTZL – King Dick – Lawrence Le Doux – Surma – Lohaus – Teen Creeps – Yusuf – GeRoeZeMoes – The Tubs – Vaal – Fornet – Sunflower – Low Hill – Jakobin – UMM – Vaginas, What Else? – Dagobert Dub – Poppel – Jakomo – Nagløed – Catbug – it.takes.two.jungle

Related posts
InstagramLiveRecensies

BLUAI @ Trix (Bar): Verrassend veelzijdig

En de MIA voor doorbraak van het jaar gaat naar… BLUAI droomt al van een wit beeldje op haar schouw, daar zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus - "Time Bomb"

Belgische indieliefhebbers kennen Maarten Devoldere als de frontman van Balthazar. Echte fans weten dat de Kortrijkzaan sinds 2016 een alter ego heeft…
InstagramLiveRecensies

PLAY Festival (Dag 1): Sylvie en haar Kreusch

De organisatie had het zelf ongetwijfeld liever anders gezien, maar het ziet er vooralsnog naar uit dat PLAY Festival een soort afscheidsfeestje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.