Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Zeal & Ardor – “Waste”

© Manuel Willi

Terwijl we nog altijd aan het nagenieten zijn van “Gravedigger’s Chant“, verwent Zeal & Ardor, de black metal band rond Amerikaanse Switzer Manuel Gagneux, ons vandaag weer met een nieuw nummer. Vorig jaar ontstond er een grote hype rond de band nadat ze getipt werden door de gerenomeerde metaljournalist Kim Kelly op Twitter en opeens een heel groot publiek wisten te bekoren met hun alternatieve metalmuziek. Met de release van het nieuwe album Stranger Fruit en een drukke festivalzomer in zicht, krijgen we vandaag het stevige “Waste” voorgeschoteld!

“Waste” is een heel bombastisch nummer met een stevige gedreven baslijn geworden die al wat meer onder de noemer ‘metal’ valt! De focus op “Waste” ligt deze keer iets meer bij het instrumentele dan op de imposante stem van frontman Manuel Gagneux en dat zorgt ervoor dat we een heuse soundwall horen. Zeal & Ardor kan het dus nog altijd stevig uitpakken en kijken we al uit wat dat op Stranger Fruit zal geven!

Deze zomer speelt Zeal & Ardor op 22 juni op Graspop en op 14 juli op Dour!

Facebook

27 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief