Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The RPMs – “Let Things Happen”

The RPMs is een jonge indierockband uit Brighton waarmee we vorig jaar kennis konden maken op de Agents of Change EP. Terwijl hun eerste EP heel veel rock elementen bevatte, sloegen ze voor hun nieuwe nummer de handen in elkaar met ene Gethin Pearson, een producer die in het recent verleden ook al samenwerkte met Mallory Knox en Charli XCX. Het is dan ook geen verrassing dat hun nieuwe nummer “Let Things Happen” heel poppy klinkt!

“Let Things Happen” heeft wat weg van MGMT, maar dan iets toegankelijker en ‘commerciëler’. Op het nummer zijn ook wat keyboards te horen die wel passen bij de sound van The RPMs. “Let Things Happen” is misschien niet meteen een vernieuwend indierocknummer, maar komt toch goed binnen en verspreidt snel een goede sfeer. Benieuwd wat het vijftal in de toekomst zal kunnen realiseren en wat het muziektechnisch nog voor ons in petto heeft!

Facebook

24 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief