Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande – “No Tears Left To Cry”

Het is misschien één van de grootste comebacks van het jaar en dat terwijl de artiest in kwestie zijn laatste plaat nog maar in 2016 heeft uitgebracht. We hebben het over de Amerikaanse zangeres Ariana Grande, die na een jaar uit de spotlights verdwenen te zijn, nu terug is met nieuwe muziek. Grande was toe aan een pauze nadat haar concert in Manchester het doelwit was van een terroristische aanslag waarbij 23 fans om het leven kwamen. Een week later organiseerde ze ‘One Love Manchester” waar de grootste sterren ter wereld optraden en zo geld inzamelden voor de slachtoffers. Dat er daarom heel lang naar nieuwe muziek van de zangeres werd uitgekeken, hoeven we dus niet te vertellen.

Fans moesten het lang doen zonder enig nieuws over Ariana, maar nu kunnen ze volop genieten van haar eerste nieuwe muziek. Met “No Tears Left To Cry” lijkt de zangeres een andere weg in te willen slaan. De single is zeer dromerig en heeft een catchy beat die meteen in je hoofd blijft plakken. Ook vocaal valt er een verandering op. Terwijl ze vroeger vaak uithaalde en zo de zotste tonen uit haar hoed toverde, houdt ze zich nu meer in en creëert ze een geheel nieuwe vibe rond haar stem. Het dromerige, funky popdeuntje is wat ons betreft een geslaagde terugkeer.

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clowns - ''Does It Matter?''

De Australische band Clowns brengt voor het eerst in twee jaar weer nieuwe muziek uit; en dat is geen grap. Na hun…
Muzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (19 april - 25 april)

Het was weer een week vol muzieknieuws. Zodat jij niet heel het internet moet afzoeken naar nieuws over je favoriete artiesten, hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.