Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish & Khalid – “Lovely”

Billie Eilish behoort tot de nieuwste generatie van popsterren en is sinds haar debuut in 2016 in stijgende lijn aan populariteit aan het winnen. Met haar zestien jaar heeft ze al een wereldtour (inclusief een show in een binnen minuten uitverkochte Botanique), enkele topnummers, … op haar palmares staan en dit zonder veel promo of radio-airplay. Haar bekendheid is te danken aan het internet waar ze ondertussen door haar ‘je m’enfoutistische’ attitude als een icoon wordt behandeld. Voor haar nieuwe single krijgt ze hulp van Khalid, een andere jonge Amerikaanse popster, die dit jaar uitgroeide tot één van de grootste sterren.

“Lovely” klinkt helemaal anders dan wat we van haar kennen. Terwijl haar debuutplaat dont smile at me iets elektronischer klinkt, is de nieuwste worp van de jonge zangeres een rustige popballade. Het nummer klinkt enorm romantisch zonder maar één moment melig te zijn en toont dat de stemmen van Khalid en Billie enorm goed bij elkaar passen. De harmonieën tussen de twee zijn prachtig en maken van het nummer een must-listen. Een unieke samenwerking tussen de twee spannendste teenagers in de muziekwereld!

1665 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Kate NV @ Botanique (Rotonde): Speelse, kleurrijke elektronica

Het heeft wat voeten in de aarde gehad om Kate NV naar ons Belgenlandje te krijgen en dat lag voor een keer…
LiveRecensies

Crawlers @ Botanique (Witloof Bar): Kruipen naar de top

Crawlers is al een tijdje aan een flinke opmars bezig. De jonge band uit Liverpool begon midden in de coronapandemie potten te…
LiveRecensies

Widowspeak @ Botanique (Rotonde): Exuberant in intimiteit

Widowspeak is een Amerikaanse band die al sinds 2010 bezig is met het maken van mooie muziek. De laatste keer dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.