Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish & Khalid – “Lovely”

Billie Eilish behoort tot de nieuwste generatie van popsterren en is sinds haar debuut in 2016 in stijgende lijn aan populariteit aan het winnen. Met haar zestien jaar heeft ze al een wereldtour (inclusief een show in een binnen minuten uitverkochte Botanique), enkele topnummers, … op haar palmares staan en dit zonder veel promo of radio-airplay. Haar bekendheid is te danken aan het internet waar ze ondertussen door haar ‘je m’enfoutistische’ attitude als een icoon wordt behandeld. Voor haar nieuwe single krijgt ze hulp van Khalid, een andere jonge Amerikaanse popster, die dit jaar uitgroeide tot één van de grootste sterren.

“Lovely” klinkt helemaal anders dan wat we van haar kennen. Terwijl haar debuutplaat dont smile at me iets elektronischer klinkt, is de nieuwste worp van de jonge zangeres een rustige popballade. Het nummer klinkt enorm romantisch zonder maar één moment melig te zijn en toont dat de stemmen van Khalid en Billie enorm goed bij elkaar passen. De harmonieën tussen de twee zijn prachtig en maken van het nummer een must-listen. Een unieke samenwerking tussen de twee spannendste teenagers in de muziekwereld!

1488 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Wet Leg @ Les Nuits Botanique (Grand Salon): De hype waard?

Het verhaal van Wet Leg leest als een sprookje. De band bracht debuutsingle “Chaise Longue” midden in de coronapandemie uit, en net…
LiveRecensies

Ascendant Vierge @ Les Nuits Botanique (Chapiteau): Dé terugkeer van gabber

Heel wat genres zijn weer aan hun grote comeback bezig, maar dat gabber anno 2022 weer helemaal hot en trending zou zijn,…
FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor Donny Benét op 27 mei in de Botanique

Donny Benét – leer de man hier kennen – is altijd knallen. En lachen. Hij bewijst keer op keer dat tweedegraadshumor ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.