Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish & Khalid – “Lovely”

Billie Eilish behoort tot de nieuwste generatie van popsterren en is sinds haar debuut in 2016 in stijgende lijn aan populariteit aan het winnen. Met haar zestien jaar heeft ze al een wereldtour (inclusief een show in een binnen minuten uitverkochte Botanique), enkele topnummers, … op haar palmares staan en dit zonder veel promo of radio-airplay. Haar bekendheid is te danken aan het internet waar ze ondertussen door haar ‘je m’enfoutistische’ attitude als een icoon wordt behandeld. Voor haar nieuwe single krijgt ze hulp van Khalid, een andere jonge Amerikaanse popster, die dit jaar uitgroeide tot één van de grootste sterren.

“Lovely” klinkt helemaal anders dan wat we van haar kennen. Terwijl haar debuutplaat dont smile at me iets elektronischer klinkt, is de nieuwste worp van de jonge zangeres een rustige popballade. Het nummer klinkt enorm romantisch zonder maar één moment melig te zijn en toont dat de stemmen van Khalid en Billie enorm goed bij elkaar passen. De harmonieën tussen de twee zijn prachtig en maken van het nummer een must-listen. Een unieke samenwerking tussen de twee spannendste teenagers in de muziekwereld!

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Wednesday @ Botanique (Witloof Bar): Op zijn zondags

Wednesday die een show speelt op een woensdag, sommige moppen schrijven zichzelf. De band uit Asheville is nog maar sinds 2018 bezig,…
LiveRecensies

Blondshell @ Botanique (Witloof Bar): Sterk visitekaartje

Opgroeien met een chaotisch gezin en New York op de achtergrond, zorgden ervoor dat een jonge Sabrina Teitelbaum troost zocht in muziek….
LiveRecensies

Imperial Triumphant & Neptunian Maximalism @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Experimentele double bill

Gisterenavond werden de botanische tuinen te Brussel voor een laatste keer ingezet als festivaldecor. Elf dagen lang stonden alle binnenzalen en een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.