Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gavin James – “Always”

De Ierse singer-songwriter Gavin James timmert reeds enkele jaren aan zijn muzikale carrière, zo bracht hij in 2012 debuut Ep Say Hello uit, hierop volgde dan tweede boreling Remember me 2013. Ook wist hij reeds menig hart te veroveren in 2015 met de zeemzoete balade “Book of love” (origineel van The Magnetic Fields).

Met zijn gloednieuwe “Always” doet hij dan ook opnieuw een verwoede poging om onze harten te laten smelten. De melancholische piano en zang trekken het nummer alvast fijn op gang. De facetstem van Gavin weet steeds een snaar te raken en laat ons ook ditmaal niet onberoerd. Is deze single een ongeloofelijke vernieuwende manier om een liefdesverklaring te brengen? Absoluut niet, maar het is wel een degelijk nummer met een leuke hook die blijft hangen. Voor de fans van het genre zeker het beluisteren waard.

FacebookWebsite

16 april 2018

About Author

Dimitri De Smet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter