Muzieknieuwtjes

Young Thug vervoegt straffe affiche Couleur Café

De festivalzomer is in zicht en dat deze eentje wordt om niet te vergeten is nu al duidelijk. Eén van de meest diverse programmaties deze zomer vind je zonder twijfel tussen 29 juni en 1 juli op Couleur Café. Niet alleen hebben ze heel wat straffe grootheden zoals D’Angelo, Coely en Selah Sue weten te strikken, ook de undercard is eer één om je vingers van af te likken. Vandaag maakt de organisatie ook nog de komst van Young Thug bekend. De Amerikaan zal op 1 juli in het Ossegempark zijn beste rhymes en lines brengen. Bekend is de Amerikaanse rapper van zijn nummers “pick up the phone”, “Wyclef Jean” en de Future samenwerking “Relationship”.

Voorts meldt de organisatie dat de campingzone wat updates krijgt. Niet alleen kan de vernieuwde camping nu ruim 4000 bezoekers aan, ook zijn er tal van activiteiten voorzien zoals bijvoorbeeld yoga-initiaties, gezelschapsspellen, een Festi’Van waar men tot in vroegste uurtjes kan feesten. Daarnaast kan je vanaf dit jaar ook vertroeven in El Pueble, het bruisende centrum van de camping, en is er een nieuwe zone aangelegd waar je met je caravan en mobilhomes terecht kan!

Zowel dag- als combi-tickets zijn reeds te koop via Couleur Café!

Een overzicht per dag in alfabetische volgorde (nieuwe toevoeging is onderlijnd):

Vrijdag 29 juni

Alborosie – Amadou & Miriam – Angèle – Damso – Ibeyi – Mahalia – Makala, Di-Meh & Slimka – Melanie de Biasio – Oddisee & Good Company – Panda Dub – Selah Sue – TheColorGrey – Togo All Stars

Zaterdag 30 juni

blackwave. – Chronixx – D’Angelo – George Clinton – Gregory Porter – Juicy – Leon Bridges – Naâman – Residente – Sidiki Diabaté – Tank and The Bangas – Témé Tan – The Underachievers

Zondag 1 juli

Calypso Rose – Chinese Man ft. Youthstar & ASM – Coely – L’or Du Commun – Lee Fields & The Expressions – Masego – Meta Meta – Milky Chance – Smino – STIKSTOF – Tarrus Riley ft. Dean Fraser & Blak Soil – Young Thug – Ziggy Marley

12 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief