Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bad Sounds – “Evil Powers”

Hun naam deed vorig jaar als een lopend vuurtje de ronde in de Britse muziekpers: Bad Sounds! Ze beschrijven hun sound als Supa Dupa Fly, maar wij zouden het eerder omschrijven als geschifte funky disco indierock in dezelfde lijn als Gorillaz. Hun nieuwe nummer “Evil Powers” ging gisteren avond in première op BBC Radio 1 waar ze ook verklapten dat hun eerste plaat deze zomer verschijnt en Get Better gaat noemen!

“Evil Powers” is weer een cool nummer dat verdergaat op hetzelfde elan als hun funky Mixtape One EP. Sterke disco beïnvloede nummers die je meteen aan het dansen zetten. In de nieuwe “Evil Powers” horen we zelfs een klein beetje David Bowie! Geen al te slechte vergelijking voor het vijftal uit Bristol en Bath en “Evil Powers” mag er ook zeker zijn!

Facebook

10 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief