Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Ludoviq – “Changes”

Ludoviq is een zanger uit Antwerpen die in 2017 in de finale stond van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hij groeide op in een zeer muzikale omgeving en was lid van een kerkkoor. Dat verklaart meteen ook de heel soulvolle en krachtige stem van de 29 jarige. Twee weken geleden bracht hij zijn eerste EP uit en vandaag lost hij de officiële clip van leadsingle “Changes”.

“Changes” begint eigenlijk vrij rustig, maar vanaf het refrein komt daar al snel verandering in. Effecten op Ludoviq’s stem en een puike beat brengen echter snel verandering. Een krachtig nummer heeft natuurlijk ook een goede videoclip nodig die het nummer goed weet visualiseren en daarom deed de Antwerpenaar beroep op Camilla Ardui, die ook meteen zijn manager is. Met dit nummer gaat hij in ieder geval nog wat harten weten te veroveren, daar zijn we zeker van.

vi.be / Facebook

29 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief