Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wanthanee – “As Long As We’re Breathing”

Het is van haar Nieuwe Lichting overwinning in 2016 geleden dat we nog een volwaardig nummer van haar te horen kregen. Maar eindelijk is de West-Vlaamse Wanthanee terug met een nieuwe single, “As long As We’re Breathing”. We kunnen al verklappen, het was het wachten waard want het is een pareltje.

Op de nieuwe valt ons meteen op dat ze vaarwel zegt aan haar teerbeminde gitaar, en idyllische elektronische deuntjes die leemte vullen. Anders, maar ook weer niet want opnieuw verleidt Wanthanee ons als een Sirene met haar engelengezang en leidt ze ons naar een feeëriek droomlandschap. De single ontwaakt rustig met een minimalistisch intro die voorzichtig aan kracht groeit naarmate het einde nadert. Terwijl het dromerige refrein zich in onze hersenen nestelt en voor de rest van de dag blijft weergalmen.

“As Long As We’re Breathing” maakt ons alvast erg nieuwsgierig naar haar aankomende werk. Stilzitten doet ze de komende maanden alleszins al niet. In april mag ze namelijk het voorprogramma verzorgen van niemand minder dan George Ezra in de AB, gaat ze touren door Zweden en mag ze de Amerikanen op de MUSEXPO conference in L.A. en New York laten kennismaken met haar sprookjeswereld.

Facebook / Instagram

 

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Wanthanee - "Taipei"

Wanthanee is zeker geen nobele onbekende voor muziekliefhebbend Vlaanderen, maar toch siert haart Spotify tot op heden maar één nummer. Ondanks haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wanthanee - "Mid Day Dream"

Het verhaal van Wanthanee begon bijna vijf jaar geleden. We bevinden ons in het jaar 2016 en De Nieuwe Lichting van Studio…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fat Trout Trailer Park - “Gold”

In de kweekvijver van De Nieuwe Lichting gonst het van allerlei talent dat zich op muzikaal gebied als een vis in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.