banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wanthanee – “As Long As We’re Breathing”

Het is van haar Nieuwe Lichting overwinning in 2016 geleden dat we nog een volwaardig nummer van haar te horen kregen. Maar eindelijk is de West-Vlaamse Wanthanee terug met een nieuwe single, “As long As We’re Breathing”. We kunnen al verklappen, het was het wachten waard want het is een pareltje.

Op de nieuwe valt ons meteen op dat ze vaarwel zegt aan haar teerbeminde gitaar, en idyllische elektronische deuntjes die leemte vullen. Anders, maar ook weer niet want opnieuw verleidt Wanthanee ons als een Sirene met haar engelengezang en leidt ze ons naar een feeëriek droomlandschap. De single ontwaakt rustig met een minimalistisch intro die voorzichtig aan kracht groeit naarmate het einde nadert. Terwijl het dromerige refrein zich in onze hersenen nestelt en voor de rest van de dag blijft weergalmen.

“As Long As We’re Breathing” maakt ons alvast erg nieuwsgierig naar haar aankomende werk. Stilzitten doet ze de komende maanden alleszins al niet. In april mag ze namelijk het voorprogramma verzorgen van niemand minder dan George Ezra in de AB, gaat ze touren door Zweden en mag ze de Amerikanen op de MUSEXPO conference in L.A. en New York laten kennismaken met haar sprookjeswereld.

Facebook / Instagram

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…
FeaturesInterviews

Interview Wanthanee: 'Ik ben altijd nummers blijven schrijven waar ik mij goed bij voel'

Het was vijf jaar wachten op de debuutplaat van Wanthanee, maar na de releases van de singles “Mid Day Dream”, “Tapei” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wanthanee - "Cold Summers"

Voor iemand die in 2016 al de titel van De Nieuwe Lichting op haar naam schreef, is het aantal uitgebrachte nummers vrij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.