Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AJ Tracey – “Mimi”

Het genre grime behoort momenteel tot één van de populairste in het Verenigd Konikrijk. Ook hier in België zijn namen als Stormzy en Skepta al vrij bekend en hebben ze al een grote fanbase. Een artiest die we maar beter in de gaten moeten houden is AJ Tracey. Vorig jaar bracht de rapper uit London de mixtape Secure The Bag! uit waar hij onder anderen samenwerkte met Denzel Curry of Craig David. Op zijn eerste single van 2018 “Mimi” doet hij het echter helemaal op zijn eentje.

Ondanks dat de clip ogenomen is in het koude noorden, krijgen we zomerse grimebeats voorgeschoteld. “Mimi” is ook iets toegankelijker voor het grote publiek dan de nummers op Secure The Bag! die bij momenten iets harder en grettiger zijn. Dat neemt niet weg dat “Mimi” een heel catchy nummer is welk in een live show (AJ Tracey speelt op de vrijdag van Dour in de Boombox) voor een aangenaam rustmoment kan zorgen.

Facebook

23 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief