FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Jillionaire, Stephan Bodzin en 14 anderen voor DOUR!

Wij van Dansende Beren zijn wel vaker op de dansvloer terug te vinden en dat zal deze zomer in de Red Bull Elektropedia Ballzaal niet anders zijn. Met namen als Amelie Lens, Boys Noize, Mr Oizo en Diplo stonden er al enkele grote namen geprogrammeerd en daar voegen zich vandaag 16 namen aan toe waarmee de line up van de Red Bull Elektropedia Ballzaal voor de jubileum editie helemaal rond is.

Woensdag staat helemaal in het teken van de Amerikaanse dj en lid van Major Lazer lid Diplo. Hij kreeg van de organisatie een carte blanche en koos zo voor zijn goede vriend en Major Lazer-lid The Jillionaire. Daarnaast nodigde het brein achter de wereldhits “Lean On” en “Get Free” de producer van de populaire groep PNL uit; King Doudou en krijgen we nog Jubilee b2b Madam X.

Op donderdag krijgen de drum ’n bass fans helemaal hun goesting met Baz & Simplistix (feat. Mc Seko), Frankee x Joe Ford (feat. IC3), Eatbrain League ((Jade b2b Agressor Bunx b2b L 33 ft Coppa)) en ten slotte Mefjus (met Maksim MC) die het mooie lijstje aanvullen waarop Noisia, Black Sun Empire en Macky Gee al vertoefden.

Duitsland boven in de Ballzaal als op vrijdag 13 juli Stephan Bodzin naar Dour afzakt en zijn indrukwekkende live show met zich meebrengt. Naast zijn Duitse kameraden Pan-Pot en Recondite staan ook de Nederlandse Steffi, de geweldige Daniel Avery, de Belgen van GoldFFinch en de Chicago queen Honey Dijon op het programma. Ook het programma voor de  house-zaterdag wordt vervolledigd met de Studio Brussel-dj Goldfox en het Italiaanse duo Marvin & Guy.

Op zondag wordt de balzaal naar jaarlijkse gewoonte ingepalmd door de techno liefhebbers. Met de 20-jarige Cellini en de Antwerpenaar Farrago staan er twee jonge wolven achter de decks die klaar staan om de talrijke techno zielen voor zich te winnen.

Zowel combi- als dagkaarten zijn reeds te koop via de website van Dour.

Een overzicht per dag in alfabetische volgorde (nieuwe toevoegingen zijn onderlijnd):

Woensdag 11 juli 2018

Action Bronson – Diplo – Jon Hopkins Live – Jubilee b2b Madam X –  Juicy – King Doudou – Modeselektor Live – Mr. Oizo – Selah Sue – The Jillionaire

Donderdag 12 juli 2018

Angèle – BADBADNOTGOOD – Baz & Simplistix (feat. MC Seko) – Black Sun Empire (feat. Multiplex MC) – Cashmere Cat – Dead Cross – DJ AZF – DJ Tennis – Eatbrain League ((Jade b2b Agressor Bunx b2b L 33 feat. Coppa)) – Eyehategod – Frankee x Joe Lord (feat. IC3) – Goldlink – Hollie Cook – Joey Bada$$ – Kadavar – Little Dragon – Macky G (feat. IC3) – Mefjus (feat. Maksim MC) – Monolord– Noisia (feat. 2shy) – ODESZA – Preditah – Randomer – run SOFA – Shigeto – Son Lux –SubRosa – The Chemical Brothers – Ufomammut – Ulysse – Wizkid – Wyatt E.

Vrijdag 13 juli 2018

070 Snake – Atari Teenage Riot – Blu Samu – BRNS – Caballero & JeanJass – Camo & Krooked – Channel One – Dälek feat. Mats Gustafson – Daniel Avery –  Delta Heavy – electric)noise(mach – Fatima Yamaha – Forever Pavot  – GoldFFinch –  Hugo TSR – I Hate Models – Honey Dijon – Killbox – Kornél Kovacs – Loud – Mogwai – Moscoman – Mura Masa – Pan-Pot – Parcels – Preoccupations – Protoje and The Indignation – Recondite – Rich Brian – SCARLXRD – Slowdive – Soulwax – Steffi – Stephan Bodzin – Talaboman – The Black Madonna – The Experimental Tropic Blues Band –The Bronx – U-Roy & Mad Professor – Young Marco

Zaterdag 14 juli 2018

Adriatique – Agar Agar – Alt-J – Altin Gün – Bagarre – Baxter Dury – Ben UFO – Boys Noize live – Chelsea Wolfe – Daphni – Dave Clark – Denzel Curry – Floating Points Live – Folamour –  FùGù Mango – Goldfox –  Ho99o9 – Hong Kong Dong – Ken Boothe – Kollektiv Turmstrasse – L’Impératrice – Lena Willikens – Marvin & Guy – Mattrixxman  – MHD – Mick Jenkins – Mind Against -Mount Kimbie – Nils Frahm – Onmens – Pallbearer – Paul Kalkbrenner – Paula Temple b2b Rebekan – Princess Nokia – Ross From Friends – Swing – Thot –Umwelt -Zeal And Ardor

Zondag 15 juli

Agoria – Amelie Lens – Ben Klock – Beth Ditto – Biffty & DJ Weedim – Biga*Ranx – Big Boi – Billy Carter – Black Flower – Boris Brejcha – Cellini – Ezra Collective – Equal Idiots – Farrago – Flavien Berger – FIDLAR – Gaïka – Girls In Hawaii – Harry Potar – Hungry 5 – JacidORex –KOKOKO! – Lomepal – Lysistrate – Manu Le Malin – Ministry – MØ – Moses Boyd – Pépite – Polo&Pan – Rex Orange County – Robert Hood – Rødhåd – Shame – Solstafir – Subway Shamans –Thee Oh Sees – Tshegue – Tyler. the Creator – Vels Trio – Yung Lean and Sad Boys

1550 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour 2022 vervolledigt de affiche met Parcels, Ghostface Killah, The Haunted Youth, Squarepusher en meer!

Doureeeeeeuuuh! Smeer je keel al maar, want deze zomer gaat het Waalse festival in een nieuwe ronde. Neem dat ‘nieuw’ gerust letterlijk,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Country, New Road, Sevdaliza, Molchat Doma en 26 anderen voor DOUR 2022

Vandaag vult de organisatie van DOUR zijn brede affiche aan met maar liefst 29 artiesten. En van al die artiesten is er…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

STIKSTOF, Trippie Red en 9 anderen op DOUR 2022

De festivals hebben duidelijk weer zin om iedereen te ontvangen en zo krijgen de line-ups voor komende zomer duidelijk vorm. Het Waalse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.