Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

The War On Drugs en Dua Lipa op Pukkelpop 2018!

Pukkelpop heeft eindelijk nieuwe namen voor hun affiche voor komende zomer bekend gemaakt. Nadat Kendrick Lamar al als headliner bevestigd werd voor de zaterdag, krijgen we nu eindelijk een tweede headliner voorgeschoteld. De rockers van The War On Drugs staan bovenaan de affiche nadat ze eerder dit jaar zowel Vorst Nationaal als de Lotto Arena uitverkochten, een band die op handen gedragen wordt in België verdient niet minder dan de hoogste spot. Op dezelfde dag kan je pop-wonder Dua Lipa aan het werk zien. Beide artiesten zullen op donderdag 16 augustus op de Main Stage te zien zijn en zullen voor spetterende optredens zorgen. Meer namen komen morgen en tickets gaan wellicht zaterdag in verkoop.

Overzicht per dag:

Donderdag 16 augustus

Dua Lipa – The War On Drugs

Vrijdag 17 augustus

 

Zaterdag 18 augustus

Kendrick Lamar

19 maart 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief