Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GOOSE – “Circles”

GOOSE, één van de grootste bands uit het recentste decennium van ons klein Belgenland, is momenteel druk bezig aan de opvolger van hun vierde plaat What You Need. Het viertal uit Kortrijk stond in 2016 nog op de Main Stage van Rock Werchter en in een uitverkochte Lotto Arena. Vorig jaar speelden ze nog een aantal shows waaronder op Crammerock, maar focusten ze vooral op het maken van nieuw materiaal. “Circles” is hun eerste nieuwe nummer, afgezien van de samenwerking met SX “Trip” in 2017, en is ontstaan in samenwerking met het Duitse automerk Audi.

Wie een nummer als “Words” of “Call Me” verwacht, komt er bedrogen uit. In “Circles” ‘zingt’ Mickael Karkousse niet en laat hij dit over aan een rode Audio R8 Coupé. De sound van het nummer is echter loeihard, zoals we dat van GOOSE gewoon zijn. Hypnotiserende synths en een optrekkende auto, het is eens wat anders. Tof idee, maar we horen de volgende keer liever Mickael zijn kenmerkende stem gebruiken!

Facebook

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose - "Viper"

Goose is al gigantisch lang een vaste waarde in ons land, maar heeft zijn naam sinds het NONSTOP-project nog eens met fluostift…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Felicia - "Circles"

Dat België veel jonge en talentvolle artiesten achter de hand heeft, tonen we op Dansende Beren maar al te graag. Ook Felicia…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.