Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Banx & Ranx, Ella Eyre & Yxng Bane – “Answerphone”

Gisteren kwam een nieuwe dansplaat binnen en het is deze keer een samenwerking van allerlei jonge artiesten. Banx & Ranx klinkt misschien nog niet erg bekend in de oren, maar ze hebben wel al een heleboel leuke samenwerkingen op hun lijstje staan. Een voorbeeld is het nummer “Dirty Sexy Money”, in samenwerking met David Guetta, Afrojack, French Montana en Charli XCX. Met “Answerphone” gaan ze deze keer aan de slag met de misschien bekendere Ella Eyre die vorige zomer doorbrak met “Came Here For Love” featuring Sigala. Ook Yxng Bane vinden we terug in het nummer, hij is een nieuw opkomende Londense rapper.

Het nummer geeft meteen een zomergevoel en dit zie je ook in de video die gepaard gaat met dit lied! Het duo Banx & Ranx gaven het nummer een beat à la Major Lazer. Dat verbaast natuurlijk niet als we weten dat ze hun muziek benoemen als Electronic Caribbean Music (ECM). De unieke stem van Ella geeft het nummer ook een extra boost. Combineer dit dan nog eens met een stukje rap en het nummer bevat alles om een hit te worden als je het ons vraagt. Van deze drie frisse nieuwe talenten horen we dus waarschijnlijk binnenkort meer. Kortom een zomerse feelgood song waar je niet op kan blijven stilzitten!

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…
LiveRecensies

MEAU @ De Roma: Huiskamerconcert XXL

Waarom zou je het moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Onder dat motto koos de Nederlandse singer-songwriter Meau Hewitt in 2020…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.