Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Tallest Man on Earth – “An Ocean”

Het is al sinds 2015 geleden dat de sympathieke Zweed The Tallest Man on Earth een album uitbracht (Dark Bird Is Home) en het lijkt alsof we nog eventjes kunnen wachten op een opvolger. Toch blijft de man niet stilzitten, we kregen al eerder de fijne singles “Rivers”, “Time of The Blue” en daarna ook de zeer warm aanbevolen reeks demo’s op YouTube. In 2018 krijgen we alvast een nieuwe webreeks When The Bird Sees The Solid Ground waarvan “An Ocean” zijn eerste wapenfeit is.

Wie de man al langer volgt, weet ondertussen wat je kan verwachten bij nieuwe muziek van The Tallest Man on Earth. Begon hij zijn carrière met rauwe en eenvoudige gitaarnummers, dan is hij ondertussen opengebloeid tot een virtuoos muzikant die zijn nummers weet in te pakken in de juiste arrangementen. Zo is het ook op “An Ocean” niet anders. Een frivool gitaarriedeltje neemt je mee onder zijn vleugels en wordt in de refreinen gedragen door blazers. Net als de zee golft het nummer langzaam over je heen en kabbelt het lekker voort. Op een album is het dus nog eventjes wachten, maar wij kijken alvast uit naar de volgende nummers in zijn webserie.

Op 27 september staat The Tallest Man on Earth in de Roma in Antwerpen.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 3): Hete afsluiters

Met factor vijftig op standby waren we weer klaar om aan de laatste en warmste dag van het Cactusfestival te beginnen. Op…
InstagramLiveRecensies

The Tallest Man On Earth @ Het Depot: De mooiste, in het zweet badende man ter wereld

Het was alweer geleden van 2019 dat The Tallest Man On Earth neerstreek in België. Kristian Matsson stelde toen zijn laatste album…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar, Whitney, Oh Wonder en meer voor Cactusfestival 2022!

Als we de virologen en festivalorganisatoren mogen geloven, dan zal de zomer van 2022 er weer eentje worden zoals we die altijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.