Nieuwe singles

Win duotickets voor Eefje De Visser (22/03) of Earthless (3/04) in De Kreun (i.s.m. Wilde Westen)

Ook in Kortrijk kan je nu en dan eens een concertje meepikken. Daarvoor is concertzaal De Kreun in Kortrijk de place to be. Het Wilde Westen is de concertorganisatie die daar vooral programmeert en zij vroegen aan ons of we enkele tickets wilden weggeven voor shows die zij organiseren. Wij lichten er twee uit: Eefje De Visser en Earthless, en tonen hiermee meteen de diversiteit in programmatie aan.

Op 22 maart stelt Eefje de Visser haar derde plaat aan je voor in concertzaal De Kreun. De nieuwe plaat luistert naar de naam Nachtlicht en Eefje wilt hiermee een ode brengen aan de nacht. Deze plaat stond niet voor niks in het eindejaarslijstje van HUMO. Het nieuwe werk van Eefje klinkt veel volwassener. Eefje de Visser staat bekend voor haar sterke live-sound die we deze zomer op verscheidene festivals hoorden: Down the Rabbit Hole, Cactusfestival, Amsterdam Woods, Gent Jazz, etc. Jij krijgt de kans om haar op een intiemere manier aan het werk te zien.

Op 16 maart verschijnt het vierde album van Earthless (zie foto boven artikel) via Nuclear Blast Records. Meteen kan je de link leggen met andere metalbands op dat label, maar Earthless is toch een geval apart. Ze zijn groovier, psychedelischer en bijgevolg ook toegankelijker. De vorige plaat van de band stond in verschillende eindejaarslijstjes, dus het is een band die zeker wel wat credit heeft. Op hun nieuwe album zal er ook meer zang te horen zijn waardoor je in de Kreun op 3 april misschien wel eens meer zang zou kunnen horen dan ooit tevoren op een Earthless show. Desalniettemin zullen stevige gitaren centraal staan en zullen de solo’s je om de oren vliegen.

Om kans te maken op één ticket voor Frank of Högni dien je antwoord te geven op deze vraag: Hoe heet het nieuwe album van Earthless dat op 16 maart verschijnt? Stuur je antwoord samen met het concert van je voorkeur en je gegevens naar wedstrijd@dansendeberen.be. Succes!

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Vlammen"

‘In mijn hoofd, in mijn dromen’ weergalmt “Heimwee” al enige tijd. De terugkeer van Eefje de Visser was er een waar menig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Heimwee"

Het is intussen ruim een jaar geleden dat Eefje de Visser in een afgeladen Ancienne Belgique het slotconcert van de Bitterzoet-tournee gaf….
InstagramLiveRecensies

GHOSTWOMAN @ Wilde Westen (De Kreun Café): De geest van de hypnose

Vorig jaar bracht GHOSTWOMAN zijn derde plaat in achttien maanden uit. Het project van multi-instrumentalist Evan Uschenko heeft dus duidelijk last van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.