Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “My Money”

Lo Moon brengt volgende week dan eindelijk hun album Lo Moon uit. ‘Eindelijk’, want wij kijken al sinds hun debuutsingle in 2016 en met elke geloste single steeds meer uit naar een collectie van wat (voor zover we nu al konden horen) ongetwijfeld niets dan tien fantastische nummers wordt. Wat wilt u dat we nog over de band zeggen? Hun vorige nummers wisten ons steeds aan te spreken en ook live zagen we ze zeer sterk uit de hoek komen, niet één maar twee keer.

Het nummer dan maar, voor de kans té groot wordt dat we in herhaling vallen. “My Money” is het laatste nummer dat we als voorproefje op het album krijgen dat volgende week, 23 februari zal verschijnen. De crescendo’s en sprankelende klanken zijn nooit veraf, zoals gewoonlijk. Het nummer start heel zacht en eenvoudig. Teder en breekbaar, met iets dat bijna klinkt als zacht rinkelende klokjes. Geen gehaast, gerush, alles in het nummer is mooi afgewerkt, over elke klank is echt nagedacht. Laat dat album maar komen, Lo Moon, wij zijn er helemaal klaar voor en zitten watertandend klaar!

17 februari 2018

About Author

Ottilie Derycke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief