Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moose Blood – “Have I Told You Enough”

Na een goede eerste en een embarmelijke tweede, is er nu de derde single van Moose Blood voor hun opkomend album I Don’t Think I Can Do This Anymore. Ondertussen is er ook al de aankondiging van hun Europese tour die onder andere halt houdt in Kavka (Antwerpen). Met hun eerste EP en hun twee daaropvolgende albums hebben ze zowat het volledige emo wereldje beroerd en voor zich gewonnen. Over drie weken, dan komt I Don’t Think I Can Do This Anymore uit, weten we of ze een vervolg aan het succesverhaal kunnen breien.

“Have I Told You Enough” is het meest volwassene nummer dat we van hen al gehoord hebben. Zoals gewoonlijk behandelt Moose Blood het onderwerp liefde, zij het nu in de vorm van het verlies van je geliefde. Geen grotesk refrein met het gekende meezingoment waarmee ze vele harten hebben veroverd, maar een mooi en rustig gestructureerd nummer om een warme kop koffie bij te pakken. Het geheel is een begeerlijk nummer dat groeit naarmate er meer naar geluisterd wordt. Geen hit, maar wel een meerwaarde voor het album.

I Don’t Think I Can Do This Anmore komt uit op 9 maart via Hopeless Records.

Facebook

14 februari 2018

About Author

Antoon V. Ryckeghem


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief