Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moose Blood – “Talk In Your Sleep”

Het gaat allemaal snel voor Moose Blood, hun laatste album dateert nog maar van 2016, en we mogen begin volgend jaar al een opvolger verwachten. Waar de Engelse emo-rock band vorig jaar nog op het kleine talentenpodium van Groezrock stond, deden ze eerder deze zomer al Pukkelpop aan. Hoe ze tussen al dat intensieve toeren nog tijd vonden voor een nieuw album, is ons nog een raadsel. Wat we wel weten is dat hun populariteit meer dan terecht de hoogte ingeschoten is. Als “Talk In Your Sleep” een correcte representatie is van het aankomende I Don’t Think I Can Do This Anymore, zal deze ontwikkeling zeker verdergezet worden.

Hun eigen sound blijven ze behouden, evenals hun steeds treurige teksten over liefdesverdriet en eenzame nachten. Het enigste kleine punt van verschil met hun vorige plaat Blush is een iets sneller tempo en een nieuw gezicht achter het drumstel. Met een bijhorende, en opvallend blauwe videoclip kondigden ze meteen ook een Amerikaanse tournee aan, voorlopig nog geen Europese. Wij blijven fan en kijken langhalzend uit naar hun nieuwe langspeler die het daglicht ziet op 9 maart.

Facebook

 

4 december 2017

About Author

Antoon V. Ryckeghem


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief