Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moose Blood – “Talk In Your Sleep”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moose Blood – “Talk In Your Sleep”

Het gaat allemaal snel voor Moose Blood, hun laatste album dateert nog maar van 2016, en we mogen begin volgend jaar al een opvolger verwachten. Waar de Engelse emo-rock band vorig jaar nog op het kleine talentenpodium van Groezrock stond, deden ze eerder deze zomer al Pukkelpop aan. Hoe ze tussen al dat intensieve toeren nog tijd vonden voor een nieuw album, is ons nog een raadsel. Wat we wel weten is dat hun populariteit meer dan terecht de hoogte ingeschoten is. Als “Talk In Your Sleep” een correcte representatie is van het aankomende I Don’t Think I Can Do This Anymore, zal deze ontwikkeling zeker verdergezet worden.

Hun eigen sound blijven ze behouden, evenals hun steeds treurige teksten over liefdesverdriet en eenzame nachten. Het enigste kleine punt van verschil met hun vorige plaat Blush is een iets sneller tempo en een nieuw gezicht achter het drumstel. Met een bijhorende, en opvallend blauwe videoclip kondigden ze meteen ook een Amerikaanse tournee aan, voorlopig nog geen Europese. Wij blijven fan en kijken langhalzend uit naar hun nieuwe langspeler die het daglicht ziet op 9 maart.

Facebook

 

Related posts
Muzieknieuwtjes

Nieuwtjes van de week (24 september - 30 september)

Elke week verzamelen we de beste nieuwtjes, zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in muziekland. Deze week: Anderson…
LiveRecensies

Moose Blood @ Kavka: It's Too Much

Moose Blood kreeg het voorbije jaar heel wat tegenslagen te verwerken. Zo werd voormalig drummer Glenn Harvey uit de band gezet na…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moose Blood – “Have I Told You Enough”

Na een goede eerste en een embarmelijke tweede, is er nu de derde single van Moose Blood voor hun opkomend album I Don’t Think…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.