Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years – “Sister Cities”

De jongens van The Wonder Years uit Landsdale, Pennsylvania draaien reeds sinds 2005 mee in de pop punk. In die 13 jaar zijn ze nu toe aan hun zesde studioalbum. Een stevig gemiddelde. Op zes april van dit jaar brengen ze Sister Cities uit. De opvolger van No Closer To Heaven uit 2015 is naar eigen zeggen het resultaat van twee jaar lang rondreizen en een dagboek bijhouden van foto’s en andere aandenkens.

The Wonder Years klinken al jaar en dag melancholisch en nostalgisch, maar de emotie druipt van de eerste single en titeltrack van hun nieuw album. De heerlijke baslijn van “Sister Cities” maakt het onmogelijk om niet met je hoofd mee te hobbelen. Het melodisch refrein heeft ook niet veel luisterbeurten nodig om zich warm in je hoofd te nestelen en comfortabel te blijven zitten. Er bestaat geen twijfel over dat dit nummer een meezinger van jewelste zal worden.

“Sister Cities” is een mooie voorbode voor wat komen zal op het gelijknamige album. Veel melancholie en emotie, maar als het allemaal zo klinkt, deert dat ons allerminst. De wondere jaren van deze jongens liggen in de nabije toekomst. Op een live versie is het nog even wachten, tenzij je er een trip naar het Verenigd Koninkrijk voor over hebt.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Tigers Jaw - I Won't Care How You Remember Me (★★★★): Een universele boodschap in een warm jasje

Vier jaar na hun vorige plaat, spin, komt poppunk act Tigers Jaw met hun zeer geanticipeerde zesde langspeler. I Won’t Care How…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Citizen - "I Want To Kill You"

In 2013 drukten de mannen van Citizen hun stempel op alternatieve rock met hun eerste album “Youth“. Met nummers als “Sleep” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low – “Melancholy Kaleidoscope”

“Melancholy Kaleidoscope” is waarschijnlijk het laatste voorproefje dat we krijgen vooraleer we het nieuwe album te horen krijgen van All Time Low….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.