Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Whethan – “High”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Whethan – “High”

We zagen het al lang aankomen en het is nu eindelijk gebeurt… Dua Lipa is een superster geworden. Nadat ze de Lotto Arena in November nog uitverkocht, is de Britse zangeres momenteel in Amerika om verder aan haar carrière te timmeren. Zo zal ze er de komende weken in uitverkochte zalen spelen en aan haar tweede album werken. Onlangs poste ze nog foto’s op haar Instagram waaruit bleek dat ze o.a. met Mark Ronson en Diplo in de studio was en een duet met Ariana Grande opnam. Met “New Rules” heeft ze wereldwijd een hit gescoord en dat is nog maar het begin…

“High” is haar nieuwste nummer en is een samenwerking met de Amerikaanse DJ Whethan. Het nummer staat op de soundtrack van Fifty Shades Freed en dat verklaart meteen al het ruwe kantje van het nummer. Volledig nieuw is dat kantje niet, want we hoorden het al in haar eerdere singles “Room For 2” en “Hotter Than Hell”, maar toch blijft dit kantje van Dua Lipa ons helemaal fascineren. Ze toont in het nummer nog eens haar hele vocale spectrum en weet zowel in de lage als in de hoge tonen te overtuigen. Dua weet hoe ze hits moet schrijven en “High” is daar nog maar eens het bewijs van. De komende maanden zal Dua nog heel wat shows geven, waaronder in uitverkochte arena’s in de UK. Dua blijft ons en haar fans verbazen…

1756 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Shades of Love" (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "Borderline"

De Zweedse popgodin Tove Lo heeft zich de afgelopen jaren telkens bewezen als een van ’s werelds sterkste popacts en beloofde eind…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.