Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Postaal – “Darkness”

Postaal is een duo bestaande uit Hervé en Dennis die al sinds 2015 samen muziek maken. De twee, die uit Parijs en Bournemouth afkomstig zijn, brachten in 2016 het nummer “(Taking My) Freedom” uit welk al snel een miljoen keer beluisterd werd op Spotify en met hun hartstikke goede electropop menige harten wist te veroveren. Hun nieuw nummer “Darkness” is de voorloper van een plaat die in maart zal moeten verschijnen.

“Darkness” is een echt electropop anthem met een uiterst catchy melodietje dat niets anders doet dan zich in je oor nestelen en je niet meer los te laten. Het nummer zit ijzersterk in elkaar en weet ook vocaal volledig te overtuigen. Het geheel klopt dus en we kijken al uit naar wat Dennis en Hervé van Postaal nog voor ons klaar hebben liggen op hun eerste plaat.

Facebook / Soundcloud

2 februari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief