Features

Dansende Beren verjaardagsfeest: Alpha Whale

Nu het mooie weer helemaal uit het land is, zou het wel eens fijn kunnen zijn om zonnige muziek voorgeschoteld te krijgen. Daarom hebben wij er bij Dansende Beren aan gedacht om op ons verjaardagsfeest ook een beetje de zomer binnen te halen. De soundtrack wordt verzorgd door Alpha Whale, een band die surfrock combineert met garage rock. Voor de gelegenheid krijgen we zelfs een unieke bezetting en noemen ze zichzelf voor één dag The Ashley Whales. Frontman Jan van Alpha Whale kan er helaas niet bij zijn maar hij wordt vervangen door Harm Pauwels, het brein achter Leopard Skull.

Dat dit een unieke ervaring met zich mee zal brengen, spreekt voor zich. De muziek van Alpha Whale kan je het best vergelijken met bands als The Growlers, Black Lips, Twin Peaks, een beetje Cosmonauts en ook een beetje Ty Segall. Al het goede gemengd tot een formule waarin het zonnetje schijnt en een feel good laid-back sfeertje centraal staat. Kom dat zien op vrijdag in Trefpunt, het zal de moeite zijn!

29 januari 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief