Muzieknieuwtjes

Op 2 februari vieren we samen met jullie onze derde verjaardag!

‘Started from the bottom, now we’re here’. Drie jaar geleden zag Dansende Beren het levenslicht. In die drie jaar, schreven en publiceerden we enkele duizenden artikels. We groeiden van eenzaam beer uit tot een trotse volwassen berenbende. Dit had nooit mogelijk geweest zonder de continue steun van jullie, onze lezers. Tijd om jullie iets terug te geven, denken we zo. Want zonder jullie hadden we al lang gekozen voor een leven in het circus.
Bij deze nodigen we jullie allemaal uit om samen met ons, om op 2 februari, onze derde verjaardag te komen vieren. Locatie van deze birthday-bash? Trefpunt Gent! “Lang zal ze leven”, zal waarschijnlijk niet door de luidsprekers knallen, want we zorgden voor een overheerlijke, muzikale omkadering!

PAGE DOWN, met één van onze schrijvers in de rangen serveert stevige, rechtdoor rock ‘n’ roll, zoals het hoort. Iets waar we fans van Royal Blood en Queens Of The Stone Age zeker mee zullen plezieren. Headliner van dienst is Alpha Whale, de band stroomt ergens tussen Allah-Las en The Shadows en laat ons met plezier meesurfen op enkele zware, psychedelische golven. Afsluiten doen we met het meerstemmige Portland, wondermooie nummers en een heerlijk mijmerende ondertoon. Denk aan een mix van Bon Iver, Fleetwood Mac en Beach House. Als dat niet overtuigend genoeg is, dan kunnen we je zeggen dat het slechts drie euro is om aanwezig te zijn! Dat is één euro per band! De afterparty is zelfs volledig gratis, geen redenen dus om niet aanwezig te zijn. Op deze afterparty, ruilen enkele van onze schrijvers hun computerklavier in voor de knoppen van de dj-booth. Ambiance verzekerd! 

Zet jezelf op aanwezig of geïnteresseerd via volgende link, of noteer het in je agenda! De collega’s van Luminous Dash en DaMusic zijn alvast enthousiast!

 

 

3437 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Portland, DIKKE, Cellini en meer op PKP DWNTWN!

Het duurt nu echt niet meer lang voor de festiviteiten in Kiewit effectief van wal steken, dus heeft Pukkelpop komend weekend al…
InstagramLiveRecensies

Portland @ Het Depot: Leve de vrijheid!

Aanstaande maandag is het exact twee jaar geleden dat Portland zijn debuutplaat Your Colours Will Stain uitbracht. Toch was het pas gisterenavond…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.