Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Piano Club feat. Blu Samu – “Think For Youself”

Luik is nu niet meteen de stad die bekend staat voor de coolste nieuwe bands, maar toch is Luik de thuisbasis van de synthpop band Piano Club. Al sinds 2007 is de band bezig met het maken van muziek en stonden ze al op o.a. Eurosonic, Dour, Les Ardentes, … waar ze magische optredens gaven. Live halen ze er tegenwoordig een koor bij om de shows naar een hoger niveau te tillen en dat lukt ook. In 2018 willen ze nog eens een poging doen om definitief door te breken in heel België en krijgen hierbij de hulp van rijzende ster Blu Samu.

“Thinking For Yourself” is een nummer dat je dag maakt als geen ander nummer. De Daft Punk- meets Tame Impala-meets L’impératrice-sound blijkt in 2018 beter te werken dan ooit te voren en is lekker groovy. De meerstemmige zang klinkt bij momenten ‘spacey’ zonder echt van de grond te gaan. De ‘Grote beer van morgen‘ Blu Samu is de guestvocal op het nummer en bewijst nog maar eens hoe goed ze wel niet is. De nieuwe single is een sterke terugkeer van Piano Club, waardoor een doorbraak in Vlaanderen bijna onvermijdbaar lijkt.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
InstagramLiveRecensies

Glints @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Energieke wisselwerking

De fervente festivalganger kan het aantal keren dat hij Glints live zag misschien niet meer op één hand tellen, maar toch verkopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Glints - The Dark! (★★★): Stormpje na de stilte

Wat Dries Mertens ooit was voor de Rode Duivels, is Glints vandaag de dag voor de Belgische muziekindustrie: de supersub. Als Jan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.