Features, Muzieknieuwtjes

Dansende Beren Verjaardagsfeest: Portland

Joepie! Feest! Dit jaar wordt Dansende Beren drie jaar oud en dat kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Op 2 februari vieren we daarom een ongezien leuk verjaardagsfeestje in de Trefpunt te Gent. Voor deze speciale gelegenheid hebben we drie bands uitgenodigd om de pannen van het dak te spelen en het zijn er om je vingers bij af te likken. Zo zal de Leuvense band Portland op ons gigantisch leuk feest een set spelen. Portland werd nog maar net gekroond tot de Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel, wat een goed voorteken is voor een mooie carrière. Voorgangers zoals Tamino, Tout Va Bien, … scoorden na hun winst een plek op de affiches van o.a. Rock Werchter & Pukkelpop en het zou ons daarom niet verbazen, mocht Portland het zelfde parcours afleggen. Portland is één van de bands die je dit jaar in het oog moet houden en we zijn daarom ook beire trots dat ze op ons verjaardagsfeest staan. We zien jullie in Gent!

Meer info vindt je in ons Facebook-evenement.

25 januari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief