Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Calexico, Elvis Costello en Portugal. The Man onder eerste namen voor OLT Rivierenhof 2018!

Wie dacht dat OLT Rivierhof na de fantastische editie van 2017 geen betere lineup meer kan krijgen, werd met de eerste worp meteen verrast. De organisatie maakte zeven toppers bekend die komende zomer op het legendarische podium zullen staan. Het openluchttheater met een capaciteit van iets onder de 1.500 zal komende zomer o.a. de Amerikaanse indierockband Calexico verwelkomen. De band zal er op 1 juli spelen en neemt Depedro mee als support-act. Twee dagen later kan je popicoon Elvis Costello met zijn vaste band The Imposers aan het werk zien en kan je op 22 juli Portugal. The Man, de mannen achter megahit “Feel It Still”, in het knusse OLT Rivierenhof bewonderen. Verder zullen ook Belgische trots Intergalactic Lovers, jazz-legende Melody Gardot en Grammy-winaar Dweezil Zappa op het befaamde podium staan.

De ticketverkoop start deze vrijdag om 13:00 via OLT Rivierenhof.

Een overzicht van alle bekendgemaakte artiesten:

23 juni: Intergalactic Lovers

1 juli: Calexico + Depedro

3 juli: Elvis Costello & The Imposters

10 juli: Melody Gardot

22 juli: Portugal. The Man

26 juli: Dweezil Zappa

23 januari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief