Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rhye – “Song For You”

2 februari is het zover, dan komt het langverwachte vervolg uit op Woman, dat alweer dateert uit 2013. Naar aanloop van zijn tweede album bracht de Canadees/Deense band een reeks singles uit, waarvan “Song For You” de vijfde is in rij. Voor zijn nieuwste album gaan Rhye de zwoele R&B tour op gecombineerd met typische elementen waaronder een hoop strijkers en blazers maar vooral niet te missen zijn unieke, dromerige stemgeluid.

In tegenstelling tot zijn vorige nummers, is zijn nieuwste single een veel ingetogener nummer waarbij het laid back gevoel centraal staat. Rhye heeft alle overbodige tierlantijntjes weggelaten en zorgt ervoor dat alle aandacht valt op de stem. Desondanks blijft “Song For You” een typisch Rhye nummer waarbij zijn dromerige stem wordt begeleidt door strijkers en een warme beat. Met deze song brengen ze de ideale soundtrack voor tijdens het koffie drinken op een zondagochtend.

Op zondag 25 maart 2018 speelt Rhye in de AB te Brussel.

Facebook / Twitter / Website

12 januari 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief