banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vance Joy – “We’re Going Home”

Vance Joy is helemaal terug van weggeweest. Nadat we enkele maanden terug al mochten genieten van de nieuwe singles “Lay It On Me” en “Like Gold”, stuurt de Australische singer-songwriter opnieuw een parel van een nummer de wereld in. “We’re Going Home” is de derde single die we te horen krijgen van zijn aankomend album The Nation of Two.

“We’re Going Home” is een uptempo, feel-good nummer dat de ‘we-gaan-op-een-roadtrip-nu’-vibes meteen in ons opwekt. Het nummer start ingetogen met akoestisch gitaarspel en de kwetsbare vocals van James Keogh, maar barst al snel los in een energetisch en kleurrijk refrein waarin slagwerk en blazers hun intrede maken. Een muzikale kleurexplosie waar onze indiefolk-ziel gelukkig van wordt. De single gaat over een stap zetten in het ongekende en daarbij jezelf tegenkomen, en kwam voort uit zijn ervaring als opening-act voor Taylor Swift op haar US-tour.

Wij hebben het nummer nu al op repeat en vastgeroest in ons hoofd, en ons verlangen naar The Nation of Two werd alleen nog meer aangewakkerd. Daarvoor is het echter nog even geduld uitoefenen tot 23 februari.

Facebook / Twitter / Website

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sóley, Sin Fang en Örvar Smárason – “Mothership”

In januari 2021 herenigden de IJslandse Sóley, Sin Fang en Örvar Smárason zich net zoals ze in 2018 deden. Het resultaat van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Constant Smiles - Paragons (★★★★): Grote stap vooruit

Wij vragen ons af of Ben Jones, bezieler en frontman van Constant Smiles, eigenlijk wel écht constant lacht. De vorige albums verraden…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keegan Powell - "The Wildcard"

Keegan Powell is een songwriter en performance artiest uit Toronto. Hij schreef eerder al nummers voor de bands Teenage Kicks en Chastity,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.