Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rita Ora & Liam Payne – “For You”

Het is ondertussen een traditie geworden. Bij elke nieuwe ‘Fifty Shades’-film hoort een single ingezongen door de grootste popsterren van het moment. Bij film één was dat Ellie Goulding met “Love Me Like You Do”, de tweede film had “I Don’t Want To Live Forever” van Zayn en Taylor Swift als soundtrack en voor de nieuwe film “Fifty Shades Freed” werden Rita Ora en Liam Payne ingeschakeld. Rita Ora is in het Verenigd Koninkrijk momenteel één van populairste zangeressen daar en duetpartner Liam Payne maakte in 2017 zijn solodebuut, nadat One Direction besloot een pauze te nemen. Een beter duo konden ze niet vinden.

“For You” is de nieuwe single van het Britse duo en moet, net zoals zijn twee voorgangers, de nieuwe megahit worden. Rita Ora doet het in het begin alleen en zingt de eerste strofe en het refrein op haar eentje tot ze vanaf de tweede strofe gezelschap van Liam Payne krijgt. Beide artiesten komen in het nummer uitstekend tot hun recht en bewijzen nog eens dat ze zeer goed weten hoe ze een sterk popnummer moeten maken. Het popliedje is sexy, speels en is vooral perfect voor de radio. We hebben officieel de eerste hit van 2018 gevonden of je het nu wilt of niet!

5 januari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief