banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zoe Nash – “Rather Die”

Zoe Nash, zangeres uit LA, is het nieuwste dat Atlantic Records te bieden heeft. De vocalist uit LA dook eerder al in de studio met de beau van Halsey. Op “The Beautiful & Damned” hield ze de onrustige G-Eazy in toom met haar diepe, hese vocals. Goed begonnen is half gewonnen.

Nu debuteert Nash met het eigen “Rather Die”. En dat is wat pittiger, aangezien haar verrassend schorre stem een volledig nummer mag vullen. /I’d rather die than be like you/ klinkt misschien agressief, maar het nummer is voorzien van een ontspannen melodie. Dat werkt de negatieve boodschap helemaal naar de achtergrond. Tout court, een zweverig gevoel blijft over.

Als Nash één troef heeft, dan is het wel haar ongewoon rasperige stem. Een beetje Patty en Selma van The Simpsons met een microfoon, maar het werkt uitzonderlijk goed. Als ze dat blijft uitspelen, kan het alleen maar de goede kant opgaan.

Facebook / Twitter / Instagram

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.