Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zoe Nash – “Rather Die”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zoe Nash – “Rather Die”

Zoe Nash, zangeres uit LA, is het nieuwste dat Atlantic Records te bieden heeft. De vocalist uit LA dook eerder al in de studio met de beau van Halsey. Op “The Beautiful & Damned” hield ze de onrustige G-Eazy in toom met haar diepe, hese vocals. Goed begonnen is half gewonnen.

Nu debuteert Nash met het eigen “Rather Die”. En dat is wat pittiger, aangezien haar verrassend schorre stem een volledig nummer mag vullen. /I’d rather die than be like you/ klinkt misschien agressief, maar het nummer is voorzien van een ontspannen melodie. Dat werkt de negatieve boodschap helemaal naar de achtergrond. Tout court, een zweverig gevoel blijft over.

Als Nash één troef heeft, dan is het wel haar ongewoon rasperige stem. Een beetje Patty en Selma van The Simpsons met een microfoon, maar het werkt uitzonderlijk goed. Als ze dat blijft uitspelen, kan het alleen maar de goede kant opgaan.

Facebook / Twitter / Instagram

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single English Teacher - "Mastermind Specialism"

Twee maanden nadat de Leedse indieband English Teacher “The World’s Biggest Paving Slab” uitbracht, verdubbelde plots het aantal online luisteraars. Videogamebedrijf EA…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ShitKid - "Dirty Guy"

De Zweedse Åsa Söderqvis kennen we beter onder haar nom de plume ShitKid. Deze week bezorgde de singer-songwriter ons een nieuwe single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.