Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zoe Nash – “Rather Die”

Zoe Nash, zangeres uit LA, is het nieuwste dat Atlantic Records te bieden heeft. De vocalist uit LA dook eerder al in de studio met de beau van Halsey. Op “The Beautiful & Damned” hield ze de onrustige G-Eazy in toom met haar diepe, hese vocals. Goed begonnen is half gewonnen.

Nu debuteert Nash met het eigen “Rather Die”. En dat is wat pittiger, aangezien haar verrassend schorre stem een volledig nummer mag vullen. /I’d rather die than be like you/ klinkt misschien agressief, maar het nummer is voorzien van een ontspannen melodie. Dat werkt de negatieve boodschap helemaal naar de achtergrond. Tout court, een zweverig gevoel blijft over.

Als Nash één troef heeft, dan is het wel haar ongewoon rasperige stem. Een beetje Patty en Selma van The Simpsons met een microfoon, maar het werkt uitzonderlijk goed. Als ze dat blijft uitspelen, kan het alleen maar de goede kant opgaan.

Facebook / Twitter / Instagram

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.