Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lukas Graham feat. G-Eazy – “Share That Love”

Of je nu fan bent of niet, Lukas Graham heb je sowieso al eens op de radio gehoord. Was het niet met het emotionele “7 Years”, dan wel met het catchy “Mama Said”. Wat echter enkel de fans zullen weten, is dat de Deense Lukas, frontman van de band, opgroeide in Vrijstad Christiania. Deze vrijgevochten commune in het oosten van Kopenhagen ontstond toen een groep hippies een kazerne kraakte, maar wordt sindsdien getolereerd als sociaal experiment. Experimenteel is het zeker, want in Christiania bezit niemand een huis. Alles is van iedereen en je kan doen en laten wat je wilt – zolang je anderen niet verhindert te doen en laten wat zij willen. In die hippiegeest schreef Lukas samen de Amerikaanse rapper G-Eazy “Share That Love”.

Waar G-Eazy in 2012 nog een van de meest beloftevolle undergroundartiesten was, heeft hij die flair volledig ingeruild voor popmuziek. Hij blijft een rapper, maar beperkt zijn bijdragen tot gemakkelijke deuntjes als “Me, Myself & I” met Bebe Rexha. Aangezien Lukas Graham ook niet vies is van eenvoudige muziek die gemakkelijk haar weg naar de radio vindt, heeft hij in G-Eazy een ideale feature gevonden. Samen zingen ze op “Share That Love” over liefde en het delen ervan, en daar blijft het wat bij. Het klinkt vrolijk en lijkt ook gepast in tijden waar we elkaar op het strand met parasols te lijf gaan, maar het nummer vormt niet meteen een meerwaarde voor beide artiesten.

Er is al lange tijd sprake van een derde album van Lukas Graham, maar daarover zijn nog geen details bekend.

Lukas Graham: Facebook / InstagramTwitter / Website

G-Eazy: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

228 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Walk off the Earth – “Love You Right” (feat. Lukas Graham)

Het is niet de eerste keer dat het Canadese Walk off the Earth de handen in elkaar slaat met een grote naam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy - "A Little More" (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Branco & Lukas Graham - “No Evil”

Benjamin Cimatu, beter gekend als Branco, een grote naam in de Deense hiphop-wereld, en Lukas Graham, een grote Deense naam in de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.