banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Go! Team – “Mayday”

Vrolijker dan The Go! Team, ga je het niet vinden. De zeskoppige band vindt zijn origine in Brighton en maakt indie rock waar je blij van wordt. Met al een hele resem albums op hun palmares verwachten we nu het album Semicircle, dat het licht zal zien op 19 januari. Hiervan kregen we reeds het nummer “Semicircle Song” te horen.

Hun nieuwe single “Mayday”, eveneens voorproever van het naderende album, bevat zowat alle clichés van de gemiddelde Amerikaanse highschoolfilm. Onder het piepende geluid van een morsecode horen we kreten die doen denken aan ‘cheerleader chants’. Daar bovenop trommelde The Go! Team ook nog eens een brass band op, wat resulteert in het meest enthousiaste reddingsteam op de planeet.

Facebook / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.