Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Django Django – “In Your Beat“

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat we kennis maakten met de mannen van Django Django en hun muziek. Hun eerste twee albums werden uiterst goed onthaald door de critici en fans en daar willen ze met hun derde plaat Marble Skies, dat op 26 januari verschijnt, succesvol mee verdergaan. Een eerste ‘appetizer’ kregen we al in de vorm van “Tic Tac Toe“, dat zeer in de smaak viel bij de fans, en nu dus “In Your Beat”.

“In Your Beat” is weer een typisch Django Django-song en is uiterst dansbaar. Sterk aan het nummer zijn de indringende melodie en de synthesizers die er een belangrijke rol opeisen. Bij het nummer hoort ook een geschift clip, gemaakt door ene SKG (Sophie Koko-Gate) en Brodie Kaman, die je zeker eens moet checken. Het totaalconcept klopt dus weer en is het afwachten tot eind januari wanneer Marble Skies in de rekken zal liggen.

Op 5 maart komen Django Django de Ancienne Belgique in Brussel op stelten zetten.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube / Website

29 november 2017

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief