Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Derde topper van Rock Werchter 2018: Queens Of The Stone Age

Rock Werchter heeft er een topper van formaat bij. Queens Of The Stone Age zal op donderdag 5 juli 2018 op de Werchterse festivalweide staan. Ze zijn de tweede groep die voor deze dag bekendgemaakt zijn, De Gorilla zullen na hun de Main Stage afsluiten. Eerder werd ook al bekend dat Nick Cave & The Bad Steeds op de laatste festivaldag zullen spelen. QOTSA kwam dit jaar met hun album Villains dat hen een uitverkocht Sportpaleis bezorgde. In 2018 vieren de Amerikanen de twintigste verjaardag van hun debuutplaat en Werchter zal ongetwijfeld helpen om de kaarsjes uit te blazen.

De ticketverkoop start morgen via de website van Rock Werchter!

24 november 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief